Purmerend helpt Voedselbank massaal 31 maart 2020

Op de oproep om nieuwe en ongebruikte tassen en dozen is massaal door Purmerend gereageerd. De Voedselbank Purmerend is heel erg blij met de respons en druk bezig met de verwerking van alle donaties. Afgelopen dinsdag mocht de Voedselbank nog een partij tassen in ontvangst nemen van één van de donateurs.

Met de dozen en tassen deelt de Voedselbank in Purmerend het voedsel op een andere manier uit aan ieder die klant is. Het doel van deze nieuwe vorm van uitgifte is het contact tussen de vrijwilligers en klanten minimaliseren. Op deze manier kan de Voedselbank alle klanten op een veilige manier nog steeds bedienen en de uitgifte zo lang als mogelijk door laten gaan.
Nieuwe en ongebruikte tassen kunnen nog steeds bij de Voedselbank aangeleverd worden. Het is hierin belangrijk dat de tassen nog niet eerder gebruikt zijn om op deze manier het risico op eventuele overdracht van het Coronavirus te minimaliseren. Voor meer informatie kan er via de website, e-mail(administratie@voedselbankpurmerend.nl) of Facebook contact met de Voedselbank Purmerend worden opgenomen.