Vrijwilligers

Voedselbank Purmerend heeft jou nodig

Wil jij samen met ruim 40 vrijwilligers het verschil maken voor je medemens? Zoek je leuk, zinvol én dankbaar werk? Kom dan werken bij Voedselbank Purmerend! We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen wekelijks zo’n 135 gezinnen te voorzien van een voedselpakket.

Als vrijwilliger bij de Voedselbank draag je letterlijk een steentje bij aan de maatschappij. Je ontmoet veel verschillende mensen. Je kunt je talenten volop inzetten en nieuwe ideeën of initiatieven waarderen we enorm. Je weet waar je het voor doet en dat geeft voldoening. Meestal kost het je maar een paar uurtjes per week. Bovendien kom je terecht in een divers team met gezellige mensen.

Vacatures

Van administratieve duizendpoot tot behendige chauffeur, van excellente uitdeler tot coördinator: je vind bij ons allerlei interessante functies.

Vergoeding

Iedereen bij de voedselbank, van gastvrouw tot bestuur, doet dat als vrijwilliger en wordt niet betaald. Maar je zal merken dat jouw hulp en inzet enorm wordt gewaardeerd.

Werktijden

De werktijden en werkdagen verschillen per functie. Het klaarmaken van de pakketten en het uitdelen daarvan gebeurt op vrijdag (de uitgifte is bijvoorbeeld op vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur). Rijdt je liever met onze bus om voedsel op te halen, dan kan dat op verschillende dagen in de week. Vaak ben je er een dagdeel mee bezig. Als je bijvoorbeeld naar Amsterdam rijdt om voedsel op te halen, dan doe je dat op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Ben je geïnteresseerd? We informeren je graag over de mogelijkheden.