Steun ons als vrijwilliger

Vrijwilligers maken de Voedselbanken.
Zij zijn één van de grootste donateurs: met de donatie van tijd en hart voor de zaak.

Wat is leuk aan werken bij Voedselbank Purmerend?
Je draagt letterlijk een steentje bij aan de maatschappij. Je ontmoet veel verschillende mensen. Je kunt je talenten volop inzetten en nieuwe ideeën of initiatieven waarderen we enorm. Je weet waar je het voor doet en dat geeft voldoening. Meestal kost het je maar een paar uurtjes per week. Bovendien kom je terecht in een divers team met gezellige mensen.

Diversiteit aan functies

Nederland, Purmerend, 9 maart 2018. Van links naar rechts: Eric van den Akker (57), Annemarie Mols (22), Saskia Witte (42), Roland Boerhoop (60), Cees de Gooijer (84), Anita de Snaijer (58), Anita Daamen (54), Marciano Pieters (40) en Mohamad Daoud (55). Foto: Jorgen Caris

We hebben hele diverse functies: van administratieve duizendpoten, heftruckchauffeurs en inlevende gastvrouwen tot coördinatoren, logistieke kanjers en sociale doeners. Zit er niets voor je bij, maar wil je toch bij ons aan de slag? Bel ons op 06 14 74 91 21, mail naar administratie@voedselbankpurmerend.nl of kom langs op de Van IJsendijkstraat 164-a. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Vergoeding
Iedereen bij de voedselbank, van gastvrouw tot bestuur, doet dat als vrijwilliger en wordt niet betaald. Maar je zal merken dat jouw hulp en inzet enorm wordt gewaardeerd.

Werktijden
De werktijden en werkdagen verschillen per functie. Het klaarmaken van de pakketten en het uitdelen daarvan gebeurt op vrijdag (de uitgifte is bijvoorbeeld op vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur). Rijdt je liever met onze bus om voedsel op te halen, dan kan dat op verschillende dagen in de week. Vaak ben je er een dagdeel mee bezig. Als je bijvoorbeeld naar Amsterdam rijdt om voedsel op te halen, dan doe je dat op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Ben je geïnteresseerd? We informeren je graag over de mogelijkheden.