Steun ons op een andere manier

Alleen met de steun van vele particulieren en bedrijven kunnen wij blijven zorgen voor een gevarieerd voedselpakket voor de allerarmsten in onze regio. De meeste steun ontvangen wij in geld, voedsel en in mankracht. Maar er zijn meer mogelijkheden om Voedselbank Purmerend te helpen.

Materialen

We hebben regelmatig materialen (of onderdelen) nodig (voor bijvoorbeeld onze bus of) vorkheftruck, kratjes, computers (enz). Maar denk ook aan (kantoorbenodigheden). Heeft u materialen over, dan horen wij het graag.

Uw kennis inzetten

Misschien wilt u ons op een andere manier steunen? Bijvoorbeeld omdat u uw kennis en ervaring vrijwillig wilt inzetten als notaris, advocaat, accountant, cateraar, drukker of noem maar op? Alle hulp is welkom!

Een bedrijfsactiviteit organiseren

Het is mogelijk om met ons een bedrijfsactiviteit te organiseren. Dat is niet alleen maatschappelijk verantwoord, we zorgen uiteraard ook voor een interessante en leerzame activiteit. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vrijwilliger worden

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons wekelijks willen helpen om zo’n 150 gezinnen te voorzien van een voedselpakket. Het is leuk, zinvol én dankbaar werk. Hier vindt u meer informatie.

Kleding, speelgoed of dierenvoedsel doneren

Wij richten ons op voedsel voor mensen. Wilt u speelgoed of kleding doneren? Neem dan contact op met de Kledingbank Purmerend of Weggeefwinkel de Saamhorigheid. Diervoeding (honden en katten) is erg welkom.

Heeft u andere ideeën of wilt u mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via 06147 49121 of mail naar administratie@voedselbankpurmerend.nl.