Linda Foundation

 De LINDA foundation geeft gezinnen die financieel in lastig vaarwater zitten, een klein steuntje in de rug met een eenmalig cadeau. Dit cadeau is vooral bestemd voor de kinderen. Hen treft immers nooit blaam voor de financiële zorgen binnen het gezin, maar zij lijden er wel onder.

Wil jij een cadeaupakket ontvangen?

Gezinnen kunnen uitsluitend uitgenodigd worden door hulpverleners die het gezin persoonlijk kennen. Dat kunnen bijvoorbeeld schuldhulpverleners zijn, leerkrachten, huisartsen, bewindvoerders of medewerkers van sociale wijkteams.

Wij als Voedselbank Purmerend mogen jaarlijks ca. 5 gezinnen aanmelden per jaar. De uiterste datum is 1 september 2023 – mede vanwege de controle die in het najaar moet worden gedaan!

Het cadeau van de LINDA foundation is zuiver en alleen bedoeld om gezinnen die het hoofd moeilijk boven water kunnen houden, enige onbezorgdheid te schenken met de feestdagen. We benadrukken: het cadeau is éénmalig, en er wordt geen enkele weder prestatie verwacht.

De gezinnen krijgen van ons aan het eind van het jaar een doos met waardebonnen van diverse winkelketens. De financiële stress die de feestdagen met zich meebrengen, kan daarmee een klein beetje worden verzacht.

Gezinnen die in aanmerking willen komen dienen zichzelf met hun eigen email-adres te registreren op de website van Linda Foundation en daarbij de Referentie Code in te vullen.

AANMELDINGSCRITERIA
1. Gezinnen die hun uiterste best doen om uit de problemen te komen en dit steuntje goed kunnen gebruiken ter motivatie.
2. Gezinnen moeten e-mails kunnen ontvangen, lezen en zelf kunnen beantwoorden.
3. Gezinnen die al MEERDERE jaren op of onder het absolute bestaansminimum leven.
4. Zij moeten ZELFSTANDIG wonen en een eigen huishouding voeren.
5. Het gezin heeft kinderen tussen 4 en 18 jaar, die voor minimaal 80% van de tijd aantoonbaar thuis wonen.
6. Geen sprake van actuele verslavingsproblematiek.
7. Ook ouders die werken en desondanks niet genoeg geld overhouden om de minimale levensbehoeften van kinderen te vervullen, met name in de dure decembermaand.
8. Gezinnen mogen niet eerder zijn aangemeld voor een cadeau van de LINDA foundation.
9. Gezinnen moeten op een verstandige manier met het cadeau om kunnen gaan. Bij misbruik VORDEREN wij de bonnen terug.

Linda Foundation Intermediaire
Esme Romero Data controller